Σαλόνι

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί το σύνολο του σπιτιού σας. Έτσι θα επιτύχετε ενιαία αισθητική και μεγάλη οικονομία.

Στα έπιπλα ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ  θα βρείτε κάθε είδους έπιπλα σαλονιού χρειάζεστε για το σαλόνι σας, είτε αυτό είναι κάποιο διακοσμητικό έπιπλο είτε ο γωνιακός καναπές που θα κοσμεί το χώρο σας. Κάθε ποικιλία και είδος καναπέ, αλλά και πολυθρόνας ή σκαμπό, διαθέσιμο σε μια ευρεία γκάμα χρωματικών συνδυασμών σας περιμένει να την ανακαλύψετε. Ακόμη, μπορεί κανείς να βρει πτυσσόμενους καναπέδες, για να διαμορφώσει το σαλόνι του σε ένα πολυμορφικό χώρο που θα προσφέρει άνεση και ευελιξία.

Η ποικιλία επίπλων, η ποιότητα και η προσαρμοστικότητα στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες είναι κάτι που χαρακτηρίζει το ΕΠΙΠΛΟ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ  από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, καθιστώντας το, έτσι, το πιο αναγνωρισμένο κατάστημα επίπλων για το σαλόνι στο Βόλο.

Το σαλόνι είναι ο χώρος που περνάμε αρκετές ώρες τις καθημερινότητάς μας. Είναι άκρως απαραίτητο το σαλόνι να έχει άψογο design, μοναδική σύνθεση και απαράμιλλο σχεδιασμό. Βέβαια την ίδια στιγμή πρέπει να είναι λειτουργικό και άνετο.

Επίσης, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί μια ηρεμία και μια δημιουργικότητα στο σαλόνι. Είναι εξάλλου το δωμάτιο όπου συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια, είναι ένας χώρος για διασκέδαση. Πολλές φορές οι άνθρωποι αποκοιμούνται στο σαλόνι όταν είναι πολύ κουρασμένοι και κάθονται εκεί παρέα με φίλους και συγγενείς.

Πολλοί άνθρωποι βλέπουν τον χώρο του σαλονιού σαν κάτι πολύ σημαντικό για τη διάθεση τους. Είναι ο χώρος στον οποίο καθόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας εκτός από διασκέδαση και για ξεκούραση. Είναι σημαντικό να μας εκφράζει και να μας αρέσει στο σύνολο του.

Το σαλόνι είναι το πρώτο δωμάτιο που βλέπει κανείς μπαίνοντας στο σπίτι σας οπότε πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην διακόσμηση. Δημιουργήστε ένα άνετο περιβάλλον και χαλαρωτικό για εσάς και τους φίλους σας.

Χρήσιμες συμβουλές:
Άμεση αντιμετώπιση λεκέ: Τη στιγμή που θα λεκιάσει ο καναπές προσπαθήστε να μαζέψετε αμέσως τα υγρά με ένα απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια με ένα πανί, πριν διεισδύσουν στο ύφασμα. Στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Ακολουθήστε μας:
Social Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://epiplavolos.rinoplastiki.eu/wp-content/uploads/2020/02/koulouris-logo-768x240.png

Έπιπλα Κουλούρης

Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε χώρου, τα έπιπλα ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ συνδυάζουν μινιμαλιστική απλότητα και στιλ, με υψηλή αισθητική. Κάθε έπιπλο που φέρει την υπογραφή ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο με απόλυτη προσήλωση και συνέπεια, αποτέλεσμα μοναδικής γνώσης και εμπειρίας χρόνων, φτιαγμένο για να βρει τη θέση του σε κάθε σπίτι με γούστο και αισθητική!
Επικοινωνία
Λεωφ. Αθηνών 88 Πεδίον του Άρεως Βόλος - Τ.Κ. 38334
Social